Øerne i Danmark skiller sig ud
Øerne i Danmark skiller sig ud ved hver især at være små samfund med sine helt egne særkender og traditioner. Disse holdes i hævd og giver den udefra kommende, en helt særlig oplevelse.
Hos Cavida har vi valgt at hylde de danske øer ved at opkalde vores kaffe efter en række af disse dejlige steder.
Vores kaffe er nemlig præcis som øerne, også en helt særlig oplevelse af tradition og særegenhed.
Vi lader den gode kop starte ude i verdenen. Der hvor bonden året rundt bestræber sig på at forbedre høsten, og udvælger og sorterer de bedste bær på det helt rigtige tidspunkt. Der hvor vi kan finde præcis det der skal til for at skabe en Cavida kaffe.
Kaffefarme hvor bondens dedikerede og indlevende arbejde, giver os mulighed for at opnå den højeste standard og de mange nuancer som vores ristemester kan arbejde videre med.
Kaffen bliver efter hjemkomsten til Danmark, nænsomt håndristet efter gammeldags princip på udstyr af den ypperste kvalitet.
Slowristet
For samtidig at sikre den bedste udvikling under risteprocessen, bliver alt vores kaffe det der i faget hedder slowristet. Dette sikrer en mere ensformig ristning og giver samtidig bedre vilkår for at fremhæve enkelte noter.
Endeligt og ikke mindst, ristes kun op til 60 kg ad gangen. Dette for at sikre hver kaffe sin helt egen risteprofil. Denne profil bliver samtidig tilpasset løbende, da grønne bønner selvom de er tørret, ændrer karakter med tiden.
Vi har nemlig også vores traditioner
Det handler om velsmag og god følelse, når man nyder en kop af vores kaffe. Den store kaffeverden bragt til os alle, som små øer af velvære i dagligdagen. Naturligvis håndristet på første klasse.