Kafferistning
Kafferistning og ristemetoder


Vores principper for kafferistning
Cavida sikrer at du får den bedste dybde i de enkelte sorters karakteristiske smagsnuancer. Dine kaffebønner håndristes dagligt, så de er helt friske, når de kommer ud til dig. Håndristning betyder også, hver eneste type kaffe optimeres under kafferistningen.
Uanset hvor godt, du brygger, bliver det aldrig bedre, end ingredienserne tillader. Hvis du ønsker den bedst mulige smagsoplevelse i hver enkelt kop, anbefaler vi altid at bruge Cavidas kaffe. Vi kender vort brede udvalg i specialkaffer og blandinger ud og ind. Sammen finder vi det, der tilfredsstiller kaffelysten bedst hos dig!
Kafferistning med manuel overvågning
Kaffebønnerne bestemmer
Præcision i kafferistningen
Kafferistningen af de grønne bønner sker i en roterende tromle, der opvarmes med gas. Det sikrer præcis styring af temperaturen, som typisk ændres flere gange i løbet af hver ristning. Den efterfølgende afkøling foregår med luft.
Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, eller gerne vil høre mere om vores lækre kaffe og kafferistning. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til +45 88 77 72 72 eller sende en mail til kontakt@cavida.dk